• LinkedIn-annoncering

  • LinkedIn-annoncering skaber målrettet synlighed

LinkedIn-annoncering skaber målrettet synlighed

LinkedIn har arbejdet på at forbedre deres marketing tool, og er nu nået til et punkt hvor markedsføring via LinkedIn er blevet interessant og indbringende marketingkanal. LinkedIn er ikke længere håbløst bagud i forhold til andre marketingkanaler.
Det betyder for dig, at LinkedIn kan være den kanal du har brug for. LinkedIn bugner med spændende kunder, og afhængig af det produkt eller ydelse du tilbyder, kan det være netop dette segment, du i årevis har søgt efter.

Hvordan skal du markedsføres på LinkedIn?

Der findes forskellige muligheder for at nå frem til det rette segment. Har du allerede en liste over potentielle kunder? Ønsker du at sætte alt ind på at markedsføre dig de potentielle kunder der allerede har besøgt dit websted? Eller er det mere interessant at generere nye leads via LinkedIn?
Alt er muligt med den rette tilgang til mediet. LinkedIn-annoncering går ofte hånd i hånd med anden markedsføring, men kan også stå alene. Det bedste resultat opnås dog ved at kombinere mulighederne frem for at lægge alle æg i samme kurv.

  • Professionelle forretningsforbindelser


B2B i højeste gear

Der findes ganske få kilder hvortil man kan få adgang til andre forretningsfolk som via LinkedIn. Ofte er det et segment der kræver meget arbejde at nå ind på, men her er kan du trykke speederen i bund med B2B-annoncering.
Med en lang række segmenteringsmuligheder kan du gå meget målrettet til værks. Ønsker du eksempelvis at søge bredt på en branche eller vil du helt ned på niveau med jobtitel? Søger du specifikke virksomheder? Alt kan lade sig gøre så længe det blot lever op til den begrænsning, at der minimum skal være 1000 profiler i din søgning.

Priser og segmentering

Klikpriser er relativt høje sammenlignet med eksempelvis Facebook eller lignende. Derfor er korrekt segmentering meget vigtig, og det betyder også at professionel hjælp til opsætning og optimering er en stor hjælp på sigt.
Hvis du ønsker at høre nærmere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder et gratis online infomøde, hvor du kan få svar på de spørgsmål du brænder inde med.


Kan jeg hjælpe ?

Send os en besked så kontakter vi jer