Hvem er blkfng?

blkfng er sat i verden for at skabe værdi for små og mellemstore virksomheder i hele Danmark.

Vi arbejder med en strategisk indgangsvinkel til alle opgaver. Det betyder, at vi ikke arbejder som det gennemsnitlige bureau, du ofte bliver kontaktet af. Vi forventer sammenhæng mellem website og markedsføring, og vi arbejder med en overordnet målsætning, der er sat i samarbejde med kunden.

Hos blkfng tilbyder vi at sidde på begge sider af bordet. Vi tilbyder selv at udføre de ydelser der kan skærpe jeres online markedsføring, men vi tilbyder også at sætte os om på jeres side af bordet, og fungere som en ekstern marketingchef for jer. Med vores indblik i branchens løsninger, kan vi nemt skille skidt fra kanel, så I står tilbage med de stærkeste og mest økonomiske løsninger.

Virksomheden drives af Brian Phillip, der sælger står for PPC-annoncering og rådgivning. Brian ejer en række forskellige virksomheder fordelt på flere brancher. Herigennem har han opnået en bred viden og erfaring med at strække få midler langt, hvilket også gør sig gældende for den overordnede strategi hos blkfng – hver en krone tæller!