• Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering - Hvad er det?

Søgemaskineoptimering er kort fortalt kunsten at justere/tilpasse de faktorer, der giver din hjemmeside en bedre placering på diverse søgemaskiner. I Danmark er den foretrukne søgemaskine - uden sammenligning - Google.
Målsætningen er at skabe relevant trafik ind til din hjemmeside, så du i sidste ende kan sælge dine produkter eller ydelser.

Hvordan udføres søgemaskineoptimering?

Der findes ikke en opskrift til korrekt SEO-optimering. Derfor er det en kunstart uden et fastlagt resultat.
Diverse søgemaskiner har udviklet algoritmer, der vurderer de enkelte hjemmesiders relevans i forhold til søgeord/-termer. Udfordringen ved disse algoritmer er blandt andet at de ændres fra tid til anden, hvilket giver udslag i de placeringer der tildeles din hjemmeside.
Der findes et hav af virksomheder som har specialiseret sig i at forstå disse algoritmer, og hele tiden justere deres kunders hjemmesider, så de lever op til seneste ”krav”. Hver enkelt virksomhed har sin egen måde at udføre denne optimering på, så der er lige så mange meninger som der findes hjemmesider.

  • Kom foran din konkurrant


Hvordan udfører vi SEO?

Som udgangspunkt lægger vi ud med en samtale med dig, så vi kortlægger de mål du har med hjemmesiden. Når vi sammen er blevet enige om målene, fastlægger vi strategien og påbegynder vi det praktiske arbejde.

Allerede ved opstarten adskilles vores kunder i to grupper. Den ene gruppe ønsker at udføre en del af arbejdet selv, hvor vi fra sidelinjen rådgiver og assisterer med de opgaver hvor det er nødvendigt.

Den anden gruppe ønsker at fralægge sig alt i forbindelse med selve udførslen, og til dem aflægger vi en månedlig rapport over det udførte arbejde.

Vi gennemgår blandt andet din side for følgende:

 Søgeord: Det er essentielt for din virksomhed, at du bliver fundet via de rigtige søgeord/-termer. Derfor gennemgår vi allerede eksisterende data fra din side og sammenligner med den statistik vi ellers har adgang til.
 Onpage:  Vi tager udgangspunkt i din hjemmeside, og tilser at den er korrekt sat op, så søgemaskinerne har noget relevant materiale at arbejde med. Det indebærer sidetitler, metabeskrivelser, tekster, døde links, manglende redirects og meget mere.
 Linkbuilding:  En væsentlig faktor i søgemaskinernes vurdering af en hjemmeside, omhandler den omtale der findes på andre hjemmesider. I en søgemaskine opnår du en vis autoritet hvis andre relevante hjemmesider peger mod din, hvis du er omtalt i online medier eller lignende. Vi opbygger både intern og ekstern linkbuilding.
 Afrapportering:  Du skal vide hvad der foregår. Derfor går vi meget op i en løbende afrapportering efter en aftalt frekvens, så du altid kan se værdien af det arbejde der udføres.

Ingen garantier ved SEO

De eneste der kan garantere en topplacering i søgemaskinerne, er Google, Microsoft og andre der ejer søgemaskinerne.

Mange virksomheder lover deres kunder en topplacering inden for X antal uger eller måneder. Det er et klart advarselssignal om at finde en anden udbyder med det samme.

Vi tilbyder både fast afregnet SEO-optimering samt resultatorienteret, hvor resultatet måles ud fra en række opsatte KPI’er. Så har du mulighed for at vælge den løsning, du føler dig tilpas ved.

Hvorfor søgeoptimere din hjemmeside?

Det kunne lyde mærkeligt, at vi anbefaler dig at søgeoptimere din hjemmeside, selvom der ikke kan gives garantier på det udførte arbejde. Man kunne hurtigt nå til den konklusion, at det kan være spildte penge, så længe der ikke er en garanti forbundet med arbejdet.

Søgemaskinerne foretager dog sjældent større ændringer i deres algoritmer, da de ønsker at tilbyde deres brugere de mest optimale resultater. Det har de naturligvis arbejdet på i en årrække, og det betyder samtidig at de er blevet mere og mere skarpe i den disciplin. Pludselige, omsiggribende ændringer vil betyde dårligere resultater for brugerne. I en verden hvor brugere (trafik) er altafgørende, kommer det ikke til at ske.

Med søgemaskineoptimering opnår du en lang række fordele. Du opnår…

  ....relevant trafik til din side
  ....øget antal kunder
  ....øget omsætning
  ....stærkere brand
  ....indblik i de bedst sælgende søgeord

Du opnår en række fordele ved professionel SEO-optimering. Det er en investering i din virksomheds fremtid. Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller hvis du blot er nysgerrig efter lidt mere viden.


Kan jeg hjælpe ?

Send os en besked så kontakter vi jer